Voor vragen bel: +31 (0) 344 68 33 00              

Z-Industriële Automatisering BV is een jonge groeiende organisatie Gespecialiseerd in oplossingen voor industriële automatisering, met nadruk op vernieuwende en hoogstaande technologische oplossingen.

Lid van Uneto-VNI; Branche organisatie elektrotechniek en automatisering. Erkend leerbedrijf, BOL en BBL. Voor studierichtingen automatisering en elektrotechniek. Ontwikkelaar van PLC en PC besturingen (o.a. Siemens, Vipa, Moeller, Allen-Bradley, Mitsubishi en Lenze).

Engineering en bouwen van alle soorten besturingskasten en verdeelinrichten (Rittal, Hager, Moeller, enz). Gelicentieerd adviseur en ontwikkelaar van KNX gebouwbeheersystemen (merk onafhankelijk). Partner van Moeller Electric (Eaton) voor X energy verdeelinrichtingen.

Eigen mechanische werkplaats met draaibank, freesbank, lasapparatuur, enz voor onderhoud, ombouw en service van machines. Ontwikkeling en engineering van meerassige robot systemen, flexpickers en handelingsoplossingen (Mechanisch, elektrisch en besturingstechnisch). Natuurlijk zijn alle medewerkers van Z-IA in het bezit van het VCA veiligheidscertificaat.

    • Wie zijn wij